Domnul ne iubeste asa cum noi nu putem iubi vreodata!
Cu disperare a dorit Domnul ca eu sa ajung la credinta.
Eram o persoana atee.O ratacita....tineretea mea curgea...gresit...printr-o vindecare miraculoasa a mea am inteles ca el exista.
Nu stiam cine este El...treptat- treptat si cate putin am inceput sa-l caut...unde in alta parte decat in casa Sa....am inceput sa merg la biserica...tot mai des...la inceput nu intelegeam.f multe...dar "simteam" ca binele numai de aici vine...tot timpul am fost inconjurata cu dragoste, dar atunci nu priceapeam eu prea multe...
Intr-o zi de vara, intr-o dupa-amiaza, iesind de la biserica aveam de strabatut un parc...in parc nimeni, nimeni, nimeni...mergeam multumita de ce incepea sa prinda contur in mintea si in inima mea...in urma mea se auzeau aievea pasi...introc capul ...nimeni...s-a repetat lucrul acesta de 2 ori...a treia oara intr-o strafulgerare de secunda...am observat un tanar...atat de scurt a fost flass-ul...eram linistita , fericita si multumita...credinta mea incepea sa prinda contur in inima mea...nu pot sa va spun exact cine a fost...Domnul nostru Iisus...sau poate ingerul pazitor...cred ca unul dintre ei...dar pacea, linistea si bucuria pe care le-am simtit atunci au fost unice...simteam ca mi se face o onoare...find insotita pe cale cu atata dragoste!
|