View Single Post
Vechi 25.08.2011, 21:59:26
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Poti sa admiti onest cu mana pe inima ca Hristosul in care crezi tu e identic cu Hristosul in care cred adventistii, Cel care a fost inconstient in timpul mortii?

Poti sa admiti ca Hristosul in care crezi tu e identic cu Hristosul acestor "ortodocsi idolatri" care cinstesc icoane si moaste? Si care mai are si o Mama vesnic prezenta in peisaj?
Da, doamna Delia, pot marturisi cu mana pe inima ca eu cred in Hristos, Fiul lui Dumnezeu in care cred si adventistii si ortodocsii si catolicii. Si cred ca este unul singur si acelasi Hristos.

Citat:
Sigur ca Hristos Cel adevarat e doar unul, dar cum se poate sa fie perceput in atat de multe moduri total contradictorii?
Este posibil ca, in unele privinte unii crestini sa-L inteleaga diferit.
Nu stiu daca chiar cred adventistii ca Hristos a fost inconstient in cele trei zile.
Opinia mea este ca ei au evitat sa se pronunte ferm.
Citat:
Tu ce intelegi prin sintagma "hristosi mincinosi"?
Eu cred ca hristosii mincinosi sunt persoanele care au aparut dupa Hristos si s-au pretins a fi Hristos.
Cand Domnul Isus a vorbit despre hristosii mincinosi El a facut referire la alte persoane, la alti hristosi. Nu a spus ca daca El va fi gresit inteles candva, cei care vor crede in mod gresit despre El, vor crede intr-un hristos mincinos.
Recititi, va rog, Matei 24: 23-26.

Eu nu cred nici despre iehovisti ca ei cred intr-un hristos mincinos.
Ei marturisesc despre aceeasi persoana, Hristosul cel Adevarat, dar cred despre El un neadevar si anume ca El nu este Dumnezeu.
Citat:
Hristosul in care cred ortodocsii, e pt. voi unul din acestia?
Nu, asa cum am mai afirmat eu nu cred ca Hristosul in care cred ortodocsii este un hristos mincinos pentru ca ei cred in Hristosul Dumnezeu care s-a intrupat in lumea noastra acum 2000 de ani.

Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra. Alin si-a exprimat deja punctul de vedere: Hristosul catolicilor este un hristos mincinos (daca am inteles gresit, te rog corecteaza-ma, domnule Alin. Am tras concluzia de la litera mica h)

Dumneavoastra credeti la fel, doamna Delia: Hristosul catolic este un hristos mincinos?
Reply With Quote