Citat:
În prealabil postat de Mihailc
În Ardeal este o vorbă, nu știu cât de înțeleaptă e, dar uneori are acoperire în realitate: "omul mai vine, dar mai și pleacă".
Așadar a venit vremea să-mi iau rămas bun de la voi, și am ținut să fac public acest lucru fiindcă doresc din suflet să mulțumesc coleg -elor, -ilor (nu puțini) care mi-au înviorat inima cu credința, inteligența și implicarea în cele bisericești, dar și să-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am rănit cu sau fără voie sau i-am supărat cu ceva de n-am habar.
O să mă retrag în postura de cititor ocazional, deci n-am de gând să otrăvesc fântânile și să ard holdele în urma mea, îmi păstrez contul pentru o eventuală reîntoarcere într-un viitor nedeterminat!
Să aveți spor în toate!
|
Precum fratele nostru Geo , ai ales aceasi cale de odihna , de retragere , de cititor ocazional precum spui . E o reala pierdere hotararea ta , dar nu o comentez din respect pentru tine , pentru ca tu sti cel mai bine, de ce , ce si cum . . . , dar te astept cu drag oricand acolo unde te-am invitat in mesajul privat pe care ti l-am trimis nu de mult timp !
Sanatate multa , pace si numai bucurii sa ai parte !
Cristian