Subiect: Hirotonia
View Single Post
Vechi 19.08.2007, 00:26:10
ionita ionita is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

FRATILOR CINE SUNTEM NOI SA CRITICAM UN PREOT? Oare Dumnezeu ce face? Voi credeti ca El doarme si nu vede? cred ca ar fi mai bine ca noi pacatosii sa ne vedem de mantuirea noastra si sa lasam juecata in seama Lui Dumnezeu!!
M-am simtit extrem de mahnita cand am citit anumite mesaje privind ceea ce face un preot si mai zice cineva ca anumiti useri incarca sa sa ascunda de relitatea in care se scalda pretinsii nostri slujitori ai ortodoxiei! sunt mai mult decat uimita de ce aud de la cei mai mari decat mine-CRED ca sunteti mai mare decat mine-! Fratilor sunt oameni si ei gresesc si in plus eu cred cu tarie ca are cine sa le vada pacatele! Nu aveti voi de unde stii, dar poate acel prot in seara aceea s-a dus la duhovncul sai si s-a spovedit cu lacrimi amare..........si Dumnezeu l-a si iertat!
Spun toate acestea deoarece eu cred ca asa mi-a randuit Bunul Dumnezeu sa intalnesc un duhovnic ce este precum e orba aceea PITA LUI DUMNEZEU! Iar cele ce le aud acu imi rup inima! Copiilor, ne spunea duhovnicu candva, daca nu va place de preot cauta-ti altul! dar urmariti sa nu mai adaugati pacate la cele deja comise!
Asa ca mare grija le cele ce e gandim! TANGALACHI-ala rau- ESTE VICLEAN SI NE INSEALA MINTEA SI O INTUNECA IN CEL MAI PERFID MOD CU PTINTA!!
Maica Domnului sa fie cu voi si sa va bucure inimioarele!
Reply With Quote