Trebuie sa recunosc ca nici eu nu am inteles de la inceput ce intelegeti voi prin "autoexcitare", dar am incercat sa explic ce am crezut eu, dar se pare ca multa lume a inteles ca e vorba despre masturbare propriu-zisa, ceea ce eu am considerat ca fiind doar o eventuala consecinta a "autoexcitarii".
Cat despre homosexualitate, la animale se mai intampla sa apara "din greseala " sau din lipsa de altceva, dar la oameni mai putin. Explicatii stiintifice sunt multiple si cu siguranta se pot gasi. Oricum se pare ca are o componenta puternica "innascuta", chiar genetica se spune. Chiar daca omul o face "din lipsa de altceva" sau "de curiozitate", ea nu ramane o practica permanenta sau o "prima alegere" daca omul nu e multumit si are o alternativa mai buna. Ei cand spun ca "nu e o alegere voluntara" nu se refera ca n-au gasit altceva ci ca din mai multe variante asta a fost singura care i-a atras si satisfacut, trupeste si sufleteste. Unii oameni pur si simplu nu sunt atrasi, nu se excita in prezenta persoanelor de sex opus, dar nu pentru ca, stiu eu, la ei in sat nu sunt femei sau nu sunt barbati. Pe langa cauzele fiziologice, destul de "obscure", fenomenul are desigur si cauze psihologice. Desi pare o blasfemie, e posibil ca unii oameni in aceasta situatie sa ajunga sa formeze "un singur trup". E drept ca nu pot perpetua specia in aceasta formatie, dar se stie ca la un moment dat fiecare specie trebuie sa se autolimiteze. Oricum, e un procent mic de astfel de cazuri si eu cred ca oricat ar fi de "propavaduita " aceasta perturbare , ea nu poate si nu are cum sa dea roade, pentru ca e impotriva firii si oamenii, marea majoritate, nu o vor accepta. Ba din contra, daca va fi blamata, mai rau vor incerca oamenii sa o incerce, dar cum am mai spus, nu va da rezulate pana la urma.
Last edited by fallen; 26.08.2011 at 13:10:27.
|