Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 26.08.2011, 13:52:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Cred ca spiritul meu auto-critic este una dintre cele mai bune calitati (sau defecte) ale mele, cu toate ca uneori lumea ma contrazice, poate sunt prea dur cu mine insumi. Dar mai bine asa decat prea plin de sine (trufas, increzut), zic eu. Ma gandeam sa trec la ortodoxism intr-o buna zi cu toate ca nu ma prea afecteaza ideea ca sunt catolic fiindca, desi exista diferente mari intre acestea, eu nu le-am indentificat inca (sunt constient insa ca , catolicismul se invarte in jurul Vaticanului si Papei, iar despre Vatican si Papa exista fel si fel de conspiratii, care mai de care mai urate). Am destul timp liber momentan insa ce-i drept, nu prea stiu ce sa fac cu el, deseori ma plang de plictiseala. :D
Timpul care trece fara utilitate poate fi pagubos pentru suflet.

Iti place sa citesti? Ai putea gasi pe aici cateva topicuri unde ai gasi recomandari interesante sau poti deschide unul nou si sa vezi cam ce ti se recomanda pentru a-ti face o imagine asupra ortodoxiei, inclusiv de ce suntem ortodocsi (si credem ca asa e bine) si nu romano-catolici.

Te-ar putea ajuta sa-ti cladesti o viata spirituala in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca in definitiv pentru asta avem viata asta pe pamant, restul sunt lucruri care vin si se duc..
Reply With Quote