am pus aceasta intrebare pt ca aveam nevoie de niste pareri, si nu pareri lumesti ci duhovnicesti. Gandit duhovniceste dif de educatie nu ar trebui sa-i afecteze pe cei doi soti, dar din nefericire se poate intampla asta chiar daca cei doi soti se iubesc. Apar discutii, sotul are pretentia de la sotie sa fie ajutat de catre ea la treburile ce tin numai de el iar sotia nu-l prea poate ajuta pt ca mai are de crescut 3-4 copii. Oare exista o femeie ce sa aibe grija de 3-4 copii si sa mai faca si alte lucruri suplimentare sau mai rau sa aibe si un serviciu? Nu este de ajuns ca o femeie ingrijeste copiii singura, face curat singura, gateste, calca, duce copiii la gradinita/ii aduce de la gradi, ii duce in parc...Mi-am pus mereu intrebarea asta, sunt femei ce le pot face pe toate dar in acelas timp sa se ingrijeasca si pe sine si sa mai aibe timp si pt sotul ei?
Poate sunt pe acest topic 2 soti crestini (care traiesc in adevaratul sens al cuvantului crestineste) pt a raspunde intrebarii mele. ID-ul meu este "corneliamate"
Teoretic multi stiu ce au de facut dar cand dau nasa in nas cu problemele nu stiu cum sa inervina. Ce-i drept ca si stresul din ziua de azi ne fac mai nerabdatori, gresim fata de sot/sotie dupa care regretam.
|