Se pare ca "unii" ( vad ca se folosesc din plin atacuri pe forum,invelite intr-o ambiguitate cu subinteles

)...nu reusesc sa vada padurea pe ansamblu pentru ca se lovesc de fiecare trunchi de copac in parte!
Asadar sa "ma" explic:
eu nu am spus ca fecioria trupeasca nu este un lucru mare pentru cei care o pot tine,insa motivele sa fie de ordin spiritual si persoana in cauza sa fie casta si la minte si in trairea interioara,altfel,daca tot a adus aminte cineva de fariseism,acesta nu ar fi decat o inselare fata de tine insuti in primul rand,adica trupeste sa fii neatins,dar mintea si sufletul sa iti fie adevarate enciclopedii de kamasutra,la care mai adaugam trufia si incisivitatea fata de ceilalti,pentru ca refularea dorintelor sexuale pe termen lung au de multe ori ca rezultat agresivitatea marita si asta pentru ca abstinenta nu este insotita de o traire spirituala autentica,ci doar de urmarea precum calul cu ochelari a unor sabloane invatate,fara de a le pricepe sensul profund!
@Azzura: sunt exceptii in societate,insa in randul persoanelor cu astfel de conceptii (forma fara fond- urmarea dogmelor,insa fara o traire interioara autentica) sunt destule cazuri.A,desigur o sa fiu intrebata cum stiu ca acei oameni nu au o astfel de traire,ca doar nu sunt Dumnezeu?Desigur nu sunt,insa nu trebuie sa fii filosof sa iti dai seama ca acolo unde vezi atata violenta,invidie,judecare de aproape in mod excesiv,uneori chiar ura si desconsiderarea fata de sexul opus sau fata de relatiile intime dintre doi oameni...ceva nu este in regula si ca persoana respectiva rataceste pe o cale care "seamana...dar nu rasare",cu ceea ce ar trebui sa insemne crestinismul in viata unui om.