View Single Post
Vechi 26.08.2011, 19:00:57
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de steliana-steli Vezi mesajul
Duminica as vrea sa ajung acolo sa ma rog moastelor Sf Nicolae...chiar ca este facator de minuni pt ca am inceput sa ii citesc acatistul de 3 zile si ma simt atat de linistita si de rabdatoare cum de mult cred ca nu am mai fost...m-as bucura foarte mult daca ati posta cei ce ati fost ajutat de acest drag Sfant....Bucura-te Sfinte Parinte Nicolae,mare facatorule de minuni!

Si pe mine m-a ajutat Sfantul Nicolae; bunicuta mea mereu i se ruga cand aveam de dat un examen important. La hram si parca si marti seara, la slujba acatistului, racla Sfantului se deschide; nu am sarutat moaste mai parfumate...

Si daca mergi acolo, te vei inchina si icoanelor vechi si facatoare de minuni ale Maicii Domnului si ale Sfintei Parascheva si vesmantului sau de la Iasi... E superba biserica, la slujba e minunat, parintii tin niste predici cu miez, au un cor divin, pictura e luminoasa! In vremea studentiei, dar si acum, dintre toate bisericile din centru, a fost biserica mea de suflet, nu Rusa sau Coltea. Tin minte ca acolo m-am rugat cat timp am asteptat rezultatele de la licenta...