View Single Post
Vechi 26.08.2011, 21:39:12
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Domnule grasu77, .....
Noua nu ne este rusine cu Fecioara Maria, nu ne este rusine sa ne aratam pretuirea pentru ea.
Nici noua nu ne este rusine cu ea. Este Maica Domnului. O singura femeie a fost alesa de Dumnezeu pentru aceasta menire.

Citat:
Admiratia pentru Iisus trecea in vremurile nou-testamentare si peste Maria: Și când zicea El acestea, o femeie din mulțime, ridicând glasul, I-a zis: Fericit este pântecele care Te-a purtat și fericiți sunt sânii pe care i-ai supt!
Citatul asta de unde l-ati mai scos?

Citat:
La fel, noi ne exprimam admiratie si iubirea prin cantec si rugaciune. Cat priveste icoanele pictate de Luca, stau marturie in acest sens datele oferite de istoricii bizantini, deci documente din istoria laica, cat si texte religioase.
Ciudat. Eu stiu ca sf. Evanghelist Luca a trait in sec.1 iar bizantul si istoricii sai au aparut cateva secole mai tarziu. Ce marturie au putut sa dea acestia (istoricii) despre Sfantul Evanghelist Luca?

P.S. Am inteles. Nu va convine sa raspundeti la intrebarea cu Maica Domnului in epistolele Sfintilor Apostoli si cartea Faptele Apostolilor. Probabil nu va convine nici sa stiti parerea Sfantului Ioan Gura de Aur referitor la atitudinea Mantuitorului fata de Maica Domnului (v-am recomandat omilia 22 la evanghelia dupa Ioan 2:4-10).

P.S. 2 Nu va mai necajesc cu acest gen de intrebari.
Reply With Quote