Subiect: nunta crestina
View Single Post
Vechi 26.08.2011, 21:59:21
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Eu cred ca pretul florilor poti incerca sa il negociezi,mai ales ca vei lua o cantitate mai mare.
Iti doresc si eu casa de piatra,binecuvintata de Bunul Dumnezeu si sa ai o nunta frumoasa,de la care te asteptam sa ne impartasesti si noua impresii minunate!Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
multumesc din tot sufletul. sigur am sa va povestesc cu mare drag. mai am o luna si putin pana la cununie.

asa m-am gandit si eu sa merg la piata de flori si sa iau flori la pachet de acolo atat pentru buchetul meu cat si pentru al nasei si pentru lumanari si sper sa ies mai ieftin astfel.

conteaza f mult si decoratiune astea dar totusi nu vreau sa le atribui o importanta exagerat de mare. ma vor face sa ma simt bine dar nu vreau nici sa cheltuim excesiv cu ele, mai ales cu florile care se ofilesc si le arunci. mai bine gasim intrebuintari mai bune pentru bani, mai ales pe vremurile astea atat de grele si cu atatia oameni saraci in jur.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote