View Single Post
Vechi 26.08.2011, 22:03:37
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Il intrebi cu subiect si predicat:
"care sunt FORTELE, mecanismele si sursele care cauzeaza si mentin rotatia Pamantului ? "

deci il intrebi de FORTE, cine le-a generat, prin ce mecanism, cum actioneaza ele ...
gibonul ne raspunde ca un savant prospat trezit din somn, ca de momentul cinetic este vorba, ca asa stie el

arati ca momentul cinetic ca sa se conserve are nevoie de actiunea unor FORTE despre care el tocmai asta trebuia sa explice, adica care sunt FORTELE si mecanismul care le genereaza ???

Ar fi fost bine ca Darwin sa aiba dreptate, aceste nevertebrate ar fi fost eliminate de mult prin autocorectie de selectia naturala !
Si doar ti-am spus ca intrebarea e tampita! Ti-am raspuns ce mentine rotatia Pamantului. As putea sa-ti spun si ce A cauzat aceasta rotatie, dar sunt sigur ca nu ai sa intelegi pana nu intelegi de ce se metine rotatia acum. Doar pentru ca tu nu reusesti sa intelegi ca rotatia nu este mentinuta de niste forte nu inseamna ca eu nu am inteles intrebarea. Tipic crestin! De aceea am si spus ca intrebarea este tampita. Nu este vorba despre forte, indiferent ce crezi tu. Rotatia este mentinuta mai degraba de lipsa fortelor. De fapt de lipsa momentului fortelor dar deja sunt doua cuvinte pe care trebuie sa le intelegi si eu nu am studii de pedagogie decat pentru scoli normale. Cel mai simplu ar fi sa-ti explic ca Pamantul nu e atins de nimic si de aceea isi mentine rotatia. Problema e ceva mai complicata de atat dar zau ca nu ma bag sa-ti explic mai mult.

Exista persoane care daca ma jignesc ma fac sa ma simt bine. Sunt putine astfel de persoane de care imi amintesc, si erau cazuri grave. Tu esti noutatea de pe lista.