View Single Post
Vechi 27.08.2011, 00:30:54
Miha-anca
Guest

Implicit

Am citit raspunsurile de mai sus si am observat ca nu se prea face diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie privita virginitatea.
Ce ne spune Biblia, care cuprinde "instructiunile de folosire a acestei vieti", pe care o avem de la Dumnezeu:
1.Cât despre cele ce mi-ați scris, bine este pentru om să nu se atingă de femeie. 2.Dar din cauza desfrânării, fiecare să-și aibă femeia sa și fiecare femeie să-și aibă bărbatul său. 3.Bărbatul să-i dea femeii iubirea datorată, asemenea și femeia bărbatului. 4.Femeia nu este stăpână pe trupul său, ci bărbatul; asemenea nici bărbatul nu este stăpân pe trupul său, ci femeia. 5.Să nu vă lipsiți unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciți cu postul și cu rugăciunea, și iarăși să fiți împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre. (I Corinteni,7)

Optica s-a schimbat pentru ca rusinea nu mai exista si avem impresia ca totul ni se cuvine.

Cum discutia se poarta pe un forum ortodox, am ales sa pun problema din punct de vedere ortodox, intrebandu-va totodata: care e scopul vietii?
Pe scurt: mantuirea. Iar la mantuire nu ajungem doar daca avem bani, succes de tot felul, etc. As zice, chiar dimpotriva!
Reply With Quote