View Single Post
Vechi 27.08.2011, 09:15:25
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Cum am spus si mai devreme, orice om sanatos se excita din cand in cand, spontan sau provocat. Stimulii din mediu - vizuali, olfactivi, tactili declanseaza in organism starea de excitare. La om se mai poate intampla fenomenul si pe baza unor stimuli din propriul creier - amintiri sau chiar inchipuiri. Ambele situatii sunt fiziologice si sunt controlabile si reversibile, pana la un punct. Doar cand ti se intampla in somn, sau mai bine zis in vis, se mai pot finaliza de la sine, fara voia ta. Dar cand esti treaz, cum am mai spus, ai de ales daca mergi mai departe cu fantezia sau te opresti. Cand ai un partener, depinde si de dorinta lui/ei. Daca el/ea zice nu, iarasi ai de ales daca continui singur sau nu, dar asta deja e urat. Nu e chiar o "infractiune", cum ar fi daca ai cauta pe altcineva, dar e destul de jenant si penibil. Mai bine o amani pentru alta data cand vrea si el/ea. Asta cand el/ea iti e partener/a stabil/a. Daca ai o persoana pe care o soliciti doar pentru sau si pentru asa ceva, atunci cand ti se "intampla", e la fel de jenant si patetic, pentru amandoi; e aproape la fel ca si cum ai plati pe cineva sau ai sta in fata televizorului sau calculatorului sau cu o revista in mana.
Asta e parerea mea. Daca vrei satisfactie fara mustrari de constiinta si complexe, pastreaza-te pentru persoana potrivita. Nu e o crima sa ai o fantezie sau mai multe, dar o fantezie e bine sa ramana atat, nu sa se transforme intr-o porcarie.