Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Dansul le va critica si eu le voi apara.Accept ca dansul sa primeasca sugestii si postari in sprijin de la orice ortodox de pe forum.Nu le voi comenta pe acelea dar voi tine cont de ele in raspunsurile mele.Eu pledez singur cauza confesiunii mele.Voi apela la Biblie ca baza principala a afirmatiilor mele.Domnul doctor foloseste ce vrea. Hai dom'doctor nu puteti refuza.Sunteti acasa,eu in ,,deplasare",va va sustine si raul si ramul :) eu joc singur impotriva tuturor pe subiectul acesta, i'm the bad guy :) Sunt de acord sa aveti si galerie activa.Eu singur.Un om.Unul singur.Ce sanse pot sa am? La pariuri nici macar nu s-ar miza pe sansa mea, mai lipseste sa propun sa ma combat singur :)
|
Din moment ce a spus ca nu o sa mai posteze raspunsuri, probabil nici nu citeste mesajele.
Dar nu inteleg de ce fel de dezbateri mai e nevoie, e destul de clar ce scrie in cele cinci puncte calvine si le-am analizat si eu pe scurt si cat m-am priceput. Si e de aflat si scopul discutiei: sa dezbatem daca zebra are sase picioare sau patru( adica dogma predestinarii si teologia calvina e buna, asta se refera la sase picioare) sau ca si calvinii spun ca zebra are patru picioare, dar ortodocsii vad sase (adica dogma calvina e asemanatoare cu cea ortodoxa). Din punctul meu de vedere e clar ca dogma calvina spun eca zebra are sase picioare, adica exista predestinare si ce mai spun ei in cele cinci puncte, evident fals, zebra avand patru picioare (adica invatatura ortodoxa).
Si stim ca fiecare isi sustine ceea ce crede, un adventist va spune ca el are dreptate, un catolic ca el, un ortodox ca el. Si fiecare da si argumente si citate, iar cineva mai putin priceput ar spune ca toti par a a avea drepate, sau ca nu se stie exact adevarul.
Dar pe langa aceste discutii omenesti cel mai bine si simplu e sa vedem ce spune bunul Dumnezeu, el e Adevarul si il arata. Iar adevarul e aratat intodeauna prin minuni, la fel ca pe timpul Sf. Ilie sau in toate cazurile. Si vedem ca in ortodoxie sunt mii de minuni, in timp ce in calvinism (ca sa ma refer doar la el acum) in cei aproape 500 de ani nu am cunostinta de prea multe minuni, ca sa nu spun nici una. Adevarul e acesta si nu mai e nevoie de discutie.