Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Te rog să mă ierți Ana Maria dar cred că ai putea să-ți exprimi propriile tale păreri. Totuși trăim în secolul XXI.
|
Mi le-am exprimat foarte clar pe prima pagina a topicului, sigur am scris si despre "chipul acestui veac". Ma mira acest "totusi".
Credeti ca daca suntem in secolul XXI nu mai exista educatie, nu mai exista relatii defectuoase parinti-copii, pe care le vede tot omul, nu mai exista principiile Evangheliei, nu mai exista mantuire?! Nu stiu de ce fiecare generatie crede ca e mai cu mot, desfranarea, societatea stricata si corupta, relele obiceiuri, educatii si mentalitati, dorinta de a placea oamenilor au existat de cand lumea si pamantul, nu s-a schimbat nimic. Sincer, prefer sa traiesc in secolul XXI in Romania decat in primele secole crestine in Imperiul Roman...
Si ma cam deranjeaza faptul ca unii considera ca pe acest topic sunt doua tabere: maturii care sunt pro virgintatii si tinerii care sunt contra. Eu sunt tanara si sunt pro, dar cu amendamentul ca este o virtute care trebuie cultivata ca un mijloc de a placea lui Hristos si de a implini o porunca, nu pentru a-i placea sau nu sotului sau pentru a-ti pastra sau nu casnicia sau pentru a nu le face rusine parintilor. Asa am fost invatata de mica si, in timp, am ajuns la concluzia ca este de folos.