Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
De cite ori aud asemenea povesti si pareri , cum ca cineva isi doreste un partener induhovnicit si cu viata crestina cit mai autentica si nu unul de acesta ... plin de tot felul de pacate , tot de atitea ori recomand sa se citeasca cu luare aminte lucrarea ,,ANTONEL" a lui Vasile Marcu si sa se vada acolo ce lucrare teribila ii poate ticlui diavolul unui asemenea om (de regula femeie, ca si in povestea recomandata) care de multe ori nici nu stie ce cere de la Dumnezeu si nici nu -si cunoaste cu adevarat tipul de viata , cit de induhovnicita este .
Fara a intelege ca aceasta este un afront sau vreun raspuns in virful limbii va recomand ca inainte de orice sa va cumparati carturia, sa o lecturati cu multa luare aminte (inca se mai gaseste la orice pangar de carte religioasa) si abia apoi sa va deschideti sufletul cu o cerere sau cu o dorinta catre Dumnezeu .
Este desigur o propunere ... dar daca nu doriti puteti fi si fara !
|
Buna seara , detin aceasta carte pe care am citit-o cu multa dragoste...si stiu despre femeia care s-a casatorit cu bietul Antonel , femeie ce parea ,,induhovnicita,, dar care s-a dovedit a fi tocmai invers....sa nu ma intelegeti gresit dar am intalnit si o persoana care plangea cand vorbea de Dumnezeu si avea in biblioteca o carte cu dedicatie de la marele Parinte Cleopa Ilie, si toate Filocaliile, dar nu avea dragoste in suflet traia in desfranare si nu participa la Sfanta Liturghie...Problema este aceea ca te lupti sa schimbi pe cineva care de fapt nu doreste sa se schimbe(in sensul cunoasterii divine), sta asa conform principiului fals ,,Eu am credinta mea,,...Dar cu toate acestea nu deznadajduies pentru ac ceea ce nu este cu putinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu, si Faca-se Voia Ta Doamne, nu a mea! Da-mi ceea ce imi este de folos! Doamne Ajuta!