View Single Post
Vechi 27.08.2011, 22:56:23
cz4000 cz4000 is offline
Banned

Data înregistrării: 21.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Va reamintesc ca aveti intrebari la care va eschivati sa raspundeti. Pana acum aveti 2.
Asa este, mantuirea nu este obligatorie.

repet intrebarile poate acum ve-ti raspunde daca aveti un minim de respect pentru semenii cu care dialogati:
1. Nu pot explica ce am simtit dar acum va intreb pe dvs. daca aceasta biserica nu are har, atunci cum de ingerii cantau in cor Doamne miluieste in timpul liturghiei?
2. Din ce biserica sau grupare mai bine zis faceti parte?

Ba are foarte mare importanta cine sunteti si in ce biserica va aflati ca doar diavolul este mare teolog si numai el poate spune: nu va uitati la mine cine sunt ci ascultati doar la ce zic.
Cine se bizuie pe adevar nu se teme sa spuna: asta sunt , de aici vin, ca doar Iisus ne invata ca da sa fie da si nu sa fie nu.

Insa pot si eu sa spun doar atat. Faceti cum credeti de cuviinta. Mantuirea nu este obligatorie.
Ma rog, daca inistati...

1. Atita timp cit dumneavoastra nu puteti explica ce ati simtit, de ce imi cereti mie imposibilul, adica sa va spun ce ati auzit?...

2. Dupa cum v-am mai spus, cine sint si unde ma aflu nu are nici un fel de relevanta. Aveti Sfinta Scriptura si pe Sfintii Parinti. Nu credeti ce spun, mergeti la surse si verificati! Si, apropos, daca prin absurd diavolul ar vorbi bine, dupa Sfinta Scriptura, chiar nu vad nici un impediment ca sa nu-l ascultati.