Subiect: Credinta
View Single Post
Vechi 28.08.2011, 11:40:36
alina.elie alina.elie is offline
Member

Data înregistrării: 28.08.2011
Implicit :)

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Daca intrebi un ateu ce a devenit credincios cum a facut de s-a schimbat, el iti va raspunde ca un pic cate un pic Dumnezeu i-a "deschis ochii", asa ca iti pot spune despre credinta faptul ca ea se dobandeste in timp, nu din prima, pt. ca exista 3 trepte ale credintei: incepatorii, sporitii si desavarsitii.
cautam subiectul asta de vreo ora iar ce ai scris tu aici m-a uns pe suflet...pana mai de curand eram atee... acum sunt pe undeva pe la mijloc... vreau sa ma declar credincioasa si sa ma simt pe deplin credincioasa insa sunt o groaza de ganduri... cum citisem mai devreme la un subiect... nu poti sa nu te intrebi: daca Dumnezeu ne-a facut pe noi, pe El cine L-a facut? si multe, multe altele.... nu e asa usor.. nu poti zice: cred sau nu cred... pentru mine e greu... in momentul de fata trec printr-o situatie in care cred ca numai rugaciunea si credinta ma pot scoate din asta insa asta nu ma trimite sa stau in genunchi, rugandu-ma si citind din evanghelie....ma indoiesc sa ma inteleaga careva insa simteam nevoia de a ma descarca un pic...
Reply With Quote