doua exemple
In facultate doua colege de care eram foarte apropiat, eram amici daca s-ar putea spune asa.
Pe una dintre ele care era si cea mai frumoasa o invatase mama ei ca ea trebuie neaparat se se casatoeasca virgina. Fata era dintr-un sat si acolo era obiceiul ca a doua zi dupa nunta parintii mirelui sa scoata cearceaful in care au dormit cei doi si sa arate tuturor ca mireasa a fost virgina in noaptea nuntii. In functie de acest rezultat parintii fetei erau fie laudati, ca au stiut sa-si creasca fata, si se lasa cu o petrecere organizata de cei din familia mirelui sau in caz contrar erau batjocoriti si se lasa cu plansete si bocete.
Am auzit insa despre aceasta colega a noastra ca desi fizic era virgina, ajunsese sa practice anumite perversiuni si alte lucruri urate pe care nu se cade a le aminti aici.
Intr-adevar aceasta fata s-a casatorit virgina si ritualul a avut loc asa cum au vrut parintii ei dar casnicia ei n-a durat prea mult. Acum am auzit ca e prin Austria cu un mos.
Cealalta fata care era mai urata a cunoscut un baiat care cu promisiunea casatoriei si cu multe insistente a reusit sa o convinga sa-si inceapa viata sexuala cu el. Dupa un timp s-au despartit si ea a ramas dezamagita dar mi-a povestit ca a invatat ceva din aceasta experienta. Ulterior a cunoscut un alt baiat care a apreciat-o si a acceptat-o asa cum e. S-au casatorit , sunt impreuna de 8 ani si au si 2 copii.
Care din cele doua vi se pare de apreciat?
|