View Single Post
Vechi 28.08.2011, 16:54:15
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Da dar ar trebui sa mergi putin mai in fata cu analiza,la exemplificare: .,,Fiindcă pentru aceasta ne și ostenim și suntem ocărâți și ne luptăm, căci ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel viu, Care este Mântuitorul tuturor oamenilor, mai ales al credincioșilor." (I Timotei 4:10).Potential este al tuturor dar real al celor care cred.Iar credinta nu vine de la ei,de la noi sau de la voi ci ,,Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu."(Efeseni 2:8).And here we go again...chiar este necesar? I guess not.Poti sa ai ultimul cuvant,nu ma deranjeaza.Toate cele bune si tie.Bye.

Scot, eu nu "joc" in meciul asta. Not again! Nu intentionez nici o analiza polemica, iti spusesem doar ca un farewell anticipat ce-ti doresc din suflet: sa se faca voia lui Hristos cu tine, wherever you go.

Hristos sa-ti poarte pasii si fiecare mutare pe tabla de sah a propriei tale vieti, iar la sfarsit sa iesiti amandoi invingatori.
Cred ca numai acela pierde partida care-L considera rival pe Dumnezeu si vrea sa-L invinga pe Marele Sahist.
bye!
Reply With Quote