View Single Post
Vechi 28.08.2011, 17:32:39
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Neagule, să nu-mi spui că tu gândești altfel Biblia decât "te-au învățat alții" și că te-ai apucat s-o gândești "după capul tău"... Și ție cine ți se pare că au dreptate? Ortodocșii, ori adventiștii? Normal că-i crezi pe ortodocși, altfel ai fi adventist (ori altceva).

Restul problemelor le discutăm pe topicele respective. Aici vorbim de diferențe între versiunile Scripturii, nu între confesiuni... Cred că s-a divagat suficient.
Pai in primul rand daca cineva iti arata ca ai gresit tu nu te corectezi? Nu observi ca esti in acel babilon unde fiecare tipa solo scriptura dar fiecare in parte o gandeste altfel? Apoi trebuie sa vezi cine are dreptate nu numai din punct de vedere solo scriptura ci si din punct de vedere istoric in special si nu numai! Tu o lauzi pe Adriana ca a scris nu stiu ce idei advente. dar de ce nu poti vedea ca ea are alte si alte idei ca tine ? Eu am observat ca ea scrie despre nemurirea sufletului pe un subiect unde scriai si tu. Dar tu nu ai contrazis-o. de ce? Deoarece ori nu ai interes ori nu ai ochi sa vezi! Apropo de diferente. care este traducerea corecta la Isai cap 66 versetul 3?