View Single Post
Vechi 29.08.2011, 03:29:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu poate fi vb despre o moda caci"a fi fata cuminte"este mai intai de toate o porunca,sau deriva din porunca de a nu fii desfranat!
Ar trebui sa fie o moda sau un model social dar nu este deoarece oamenii au tendinta spre lucruri usoare,fara complicatii,lupta asiduua si sacrificii.
Asa cum am asimilat hrana fast-food,am asimilat si conceptiile fast-sex;relatii fara acoperire,fara promisiuni,fara eforturi si viitor,importanta este satisfacerea nevoilor biologice care stau la parter pt a putea trece la alt nivel-spune binecunoscuta teorie a piramidei lui Maslow.

Suntem asaltati cu tone de teorii,descoperiri"stiintifice",teze si tot soiul de tratate care vor sa imprime societatii un caracter viciat,care nu se supune nici unei reguli sau conduite iar permisiunile sunt deschise cat ii cerul de larg!Apoi vin din urma idolii societatii:actori,cantareti,dansatori,politicieni= persoane care de regula sunt"deosebite","complicate",bla-bla-bla...

Imi amintesc cu groaza adolescenta mea...as fi fost bucuroasa sa-mi moara parintii caci as fi putut sa fac ce-mi doream fara sa dau ascultare cuiva!Neputinta de a face ce vreau a crescut dramatic incat mi-am pus problema de multe ori de a-mi lua viata care pt mine nu avea nici un sens cu privatiuni,infranari si mana de fier a grijii parintesti!

Lucrez de mult timp cu mine,cu pasi marunti,ca sa devin un anti-model al societatii actuale,dar este greu...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote