View Single Post
Vechi 29.08.2011, 08:24:32
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Buna Daniel!
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva si sper ca bunul Dumnezeu sa ingaduie ca cele doua persoane sa fie in viata si sa fie gasite cu bine!
Daca te referi la autoritatile din Romania,respectiv la Politie,sa stii ca nu ma mir,chiar si fara sa fie incurcata situatia precum spui,ca nu sunt rezultate.
Nu vreau sa jignesc pe cineva,sunt,insa mai rar,printre ei oameni care isi dau interesul,care sunt sufletisti si chiar cred in ceea ce fac,insa de cele mai multe ori nu!Iar asta o spun cu amar dupa niste experiente personale (una nu mai departe de anul trecut!).
Daca vreti sa aflati ceva,cel mai bine familia sa ia problema in propriile maini,chiar daca presupune un efort mai mare,chiar si financiar.Pot incepe sa investigheze singuri si in paralel sa apeleze si la o firma serioasa de detectivi particulari.Si de ce nu,sa raspandeasca aceasta istorie cat mai mult si poate cineva,undeva a vazut,a auzit ceva...mass media poate fi de ajutor in acest caz.
20 de ani sunt multi,depinde si de varsta pe care o aveau cei doi cand au disparut,insa sanse sa fie gasiti eu spun ca sunt.Acum nu stiu care a fost situatia,daca au disparut pentru ca ceva li s-a intamplat sau au ales ei sa plece si sa li se piarda urma.Sunt situatii delicate,insa nu disperati,niste informatii trebuie ca exista undeva,trebuie gasita doar modalitatea de a ajunge la ele si ca apelul familiei sa fie auzit de cei care le detin,care isi pot aminti ceva.
Si deasemenea este bine ca va ganditi si la rugaciune,caci fara Dumnezeu nimic nu se rezolva,iar acatistele pe care le-a recomandat cristiboss pe celalalt topic,dar si acatistul Maicii Domnului pot fi de mare folos!
Dumnezeu sa va ajute sa gasiti raspuns la intrebarile voastre,indiferent care ar fi el!