View Single Post
Vechi 20.08.2007, 16:25:59
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Rebellu007,nu-ti mai cere iertare,fiindca nu este nici pe departe vorba de suparare sau un semn de indignare fata de cei de pe forum,este vorba de exprimarea propriilor opinii,atitudine pe care o are fiecare dintre noi,aici pe forum.Stiu ca ai dreptate,din punctul tau de vedere si prin prisma a ceea ce ne-au lasat atatia Parinti Desavarsiti,insa eu am abordat subiectul din perspectiva unei laturi mai obiective a situatiei,situatii care mi-au influientat mental,sufleteste,dar si fizic VIATA...viata care,din punctul de verere religios nu valoreaza nimic....si iarasi nu vreau sa intru in polemica.
Nu suntem identici in mentalitate,nici in trairi sau cugete,de aceia trebuie sa admitem personalitatea fiecaruia dintre noi ca fiind individuala,si sa ne intelegem.
fiecare avem experinte mai placute sau mai putin placute in viata. e trist faptul ca ceva te-a smintit atat de tare incat te-a adus la stadiul acesta in care viata ta "din punctul de verere religios nu valoreaza nimic...".
chiar ma intristez citind aceste lucruri.
nu stiu cum si in ce fel ai fost influentata atat de rau insa iti pot spune ca in viata mea am pierdut foarte multe...
mi-am vazut parintii despartindu-se, am vazut cum executorii judecatoresti mi-au scos mama impreuna cu 3 copii in strada, mi-am pierdut mama si dupa 2 ani sotia. si toate astea la nici 33 de ani. am pierdut foarte multe ory insa credinta in Dumnezeu niciodata. sufletul e la locul lui. calit, trecut prin foc, inconjurat de ispite, gata sa cada oricand... insa faptul ca CRED ca Maica Domnului si nu in ultimul rand mama si luminita mea vegheaza de acolo de sus asupra sufletului meu, nu ma lasa sa cad. si uite, sunt sanatos, in picioare, gata de drum... Slava lui Dumnezeu !
asa e. suntem o multime de personalitati. dar sa nu uitam ca in fiecare dintre noi e Hristos. sa nu-l renegam si sa ne regasim intru Dansul. sa lasam egoismul asta absurd deoparte. si sa ne inmuiem inimile.
ma rog ca Maica Domnului sa te imbuneze si sa-ti aline durerile. sper ca intr-o zi sa-ti regasesti pacea sufleteasca.
Doamne ajuta!
Reply With Quote