Citat:
În prealabil postat de marilena12
Nimic din ceea ce faci spre slava lui Dumnezeu nu este pacat!
Daca stii ca ai nevoie sa mai faci un dus dimineata ca sa fii curat la Sfanta Liturghie, atunci, fa dus!
Daca ti se intampla sa se rupa unicul pantalon, este obligatoriu sa-l cosi, doar n-o sa mergi dezgolit in vazul oamenilor!
Insa, tot ce poate fi facut inainte sau dupa ziua de sarbatoare, este bine sa fie facut din timp, sau amanat.
|
Adica cada te speli Duminica (cand trebuie sa respecti ziua de odihna a Domnului) o faci spre slava cui? Tot a Domnului?:))))De spalat o poti face si sambata. Si sa ti se rupa "unicul pantalon" (cat de sarac ai fi tot ai avea ceva de schimb daca intradevar vrei sa mergi la slujba si nu doar sa vizitezi biserica)...hai ca m-ai convins. Si cand mai ajungi la slujba daca mai faci un dus (trebuie sa te usuci etc, si ce te faci iarna)?
Ce am observat...intotdeauna satana iti da ceva de facut inainte sa mergi la biserica, sau ceva de facut in ziua cand e destinata Domnului sau cand postesti iti da vreo ispita (la care inchizi ochii si zici...eh o bucata de ciocolata...lasa ca o sa continui postul dupa...ce gust ciocolata sau mai stiu eu ce).
deci cel bun bun sfat e ultimul care la-i dat. Caci Domnului e ingaduitor dar pana cand?