Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul
Sa inteleg ca sunteti de acord cu atitudinea ateilor pe acest forum ?
|
Înțelege ce vrei. Eu ți-am pus o întrebare, aceeași întrebare pe care ai pus-o și tu altora. Sau, mai bine zis,
legat de alții.
Citat:
Faptul ca ateii isi permit sa jigneasca permanent se pare ca nu mai mira pe nimeni.
|
Niște exemple ar fi faine, dacă tot bârfim.
Citat:
S-ar zice ca v-ati obisnuit cu acest stil imbecil de exprimare, lipsit de coerenta sau suplete in gandire.
|
Altfel nu ți-aș mai fi răspuns.
Ouch!
Citat:
Ateii au ajuns sa dea lectii de credinta unor ortodocsi ? Si vi se pare normal ?
|
Nu, nu mi se pare normal. Aici sunt de acord cu tine, dar aceste întâmplări sunt mai rare decât le faci tu să pară.
Citat:
Scopul meu pe acest forum ?
Ce intrebare inteligenta pune Nenumitul, ca si cand ar fi acelasi lucru cu "Ce cauta un ateu pe acest forum ?"
Sa inteleg ca eu ca si crestin ortodox trebuie sa am un scop special pentru a participa pe crestinortodox.ro ? Incredibil !
Scopul evident al unui crestin pe acest forum crestinortodox consider ca este acela de a se lumina intr-ale credintei, nu ale stiintei.
|
Poate ți se va părea aiurea mentalitatea mea, frate, dar din punctul meu de vedere tu și un ateu aveți aceleași drepturi aici. Sunteți egali. Da, da. Poți să expiri acum.
Să zicem, dacă tu ți-ai scoate „Ortodox” de la descriere, eu nu aș fi în stare să fac diferența între tine și un ateu. Nu văd niciun motiv să te consider pe tine mai bun. Doar pentru că îmi zici tu că ești creștin ortodox? Pentru mine nu e destul. Așa sunt eu, mai greu de cap, sau mai
distrustful. De exemplu, fratele nostru
GLAdoS afirmă că e ortodox. Este? Ca o paranteză, eu aș prefera o discuție cu el decât cu tine. Poate nu sunt eu ortodox? Eu cred că sunt. Încerc să fiu.
Așa că scuze dacă nu ți-am luat în considerație „legitimația”.
Iar dacă îmi spui că scopul tău e „luminarea în ale credinței”, eu nu văd cum faci asta. Din nou, sunt mai greu de cap. Așa e, nu putem fi toți inteligenți. Tre’ să ne suporți. Administratorul forum-ului ne suportă. Take it up with him.
Citat:
Cine doreste sa se "lumineze" intru "stiinta" exista forumuri de specialitate.
|
Unde erai când s-a deschis thread-ul
ăsta?
Nu aveam de gând să îți răspund, dar am zis să fiu politicos.
Salutări!