[quote=Eugen7;394795]Dar ce te impiedica pe tine sa ai preot duhovnic, sa ii explici clar intreaga situatie si sa asculti de indrumarile lui catre mantuire? Hristos nu este neputincios ci noi insine il facem neputincios prin vointa noastra, prin faptul ca nu Il lasam sa ne mantuiasca.
Ce te-ar convinge pe tine sa te invoiesti la pacat?
pentru ca el nu se caieste, pentru ca el nu considera ca ceea ce face e un pacat... si singura nu pot face asta... nu pot spune: eu aleg sa merg pe calea Domnului pe cand el ma considera dementa si eu o sa gandesc: ok, o sa vina ziua judecatii si vei plati pentru toate si pentru faptul ca nu m-ai inteles si nu ai ramas langa mine dpdv trupesc... din afara, da, e foarte usor sa judeci si sa spui ca toate au o solutie... eu nu vorbesc despre copilul meu aici, caruia in loc de ciocolata ii poti da o bucatica de placinta.. eu vorbesc despre un barbat cu dorinte, care sigur nu va fi alaturi de schimbarea mea.. nu e mai deloc credincios si toata viata a pacatuit si va pacatui... ca acum m-am trezit eu la realitate si am inceput sa vad totul cu alti ochi, e cu totul altceva dar eu traiesc cu el si va spun ca e imposibil :D
|