View Single Post
Vechi 29.08.2011, 17:23:55
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Domnule Zaharia,
Postarea de mai sus este foarte valoroasa si bine intentionata. mai ales ca nu vorbiti dupa ureche ci cu discernamant si profesionalism. Spun asta pentru ca citesc TOT ce scrieti. O fac din doua motive:
1. Am invatat mule de la dumneavoastra si vreau sa mai invat.
2. ... nu vi-l spun. O sa-l spun duhovnicului neaparat.

Ma asteptam, totusi, ca astazi sa fiti pe un fir de discutie legat de Sf Ioan Inaintemergatorul Domnului... Sunt atatea de spus!
Am inttrat sa va caut postarile despre acest subiect pentru ca imi place cum scrieti. Si ce gasesc? ... Nici n-am putut sa citesc tot, nu pentru ca e ceva rusinos ci pentru ca AZI nu-i momentul... sa vorbim de asta. ci numai de Marele Sfantul Ioan Botezatorul.
Ierati-ma!
Imi pare rau, mult rau , ca nu pot fi la inaltimea sau la asteptarile dvs. fata de mine . Asta arata cu certitudine ca sunt un incurcat in multe feluri de pacate si ca nu lupt asa cum trebuie cu ele pt. a face si eu parte din rindul crestinilor cu viata in duh si adevar.
Va rog insa sa faceti dragoste frateasca cu mine si sa ma rabdati asa cum sunt si pt. aceasta veti primi rasplata cea adevarata de la Hristos . Cei ce mult rabda si iarta , mult vor fi iertati si ei !

M-am gindit insa ca privitor la un titan al credintei nu prea mai avem ce vorbi ci mai mult a face (a ne ruga, a posti, a ierta, a face dragoste frateasca , a face milostenie) pe cita vreme , despre virginitate si castitate , cea din timpurile prezente, nu prea mai avem ce face ci mai mult a vorbi . Si in felul acesta am gresit incercind sa fiu in duhul/rindul lumii cu discutiile.
Pt. toate acestea va cer iertare si va rog , ingaduiti-ma asa cum sunt ! Ar mai fi fost si incercarea de a va ruga sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile dvs. dar aceasta inca nu indrasnesc !

Sa fiti binecuvintata cu pace si bucurie !

NB : apropos, spuneti-mi un nume de thread in legatura cu Sf. Ioan Botezatorul si care a fost rulat astazi !

Last edited by zaharia_2009; 29.08.2011 at 18:38:49.
Reply With Quote