Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Anca....nu cunosti viata din manastiri,nu admiti ca exista stareti diabolici homosexuali,violatori...viata de manastire este pentru tine atat de linistitoare,pasarelele ciripesc,florile cresc pana la cer..nu este chiar asa,am apropiati,AM RUDE care mi-AU RELATAT NISTE GROZAVII CARE SE INTAMPLA ACOLO...SUNT OAMENI CARE RAMAN MARCATI AJUNG LA SPITALE DE PSIHIATRIE..nu este nici un scenariu,ia te rog valul de pe ochi sau incearca sa vezi dincolo de el.
Ti-ai exprimat o parere,mAI MULTE... MULTUMESC,consider ca nu are rost sa ne atacam,jignim daca avem puncte de vedere diferite...nu incerca sa impui parerea ta.
Propun adminului sa inchida acest topic..s-au spus destule..cat despre remarca ta rautacioasa referitoare la alte forumuri..nu am cautat altele pentru ca nu vad cum mi-ar putea fi de folos..daca niste crestini se impung si se jignesc pe alte :)forumuri nu vreau sa ma gandesc ce injuraturi as primi pentru indrazneala de a initia un astfel de topic..astept de la voi subiecte mai intersante.
...adevarul e crud,dar nu trebuie sa ne indepartam de la el,sa ne speriem sa-l spunem sus si tare..poate cuvantul nostru schimba viata vreunui tanar de 15 ani dornic de manastire
Nu mi-a placut niciodata sa ma mint,nu am vorbit despre ceva pana nu am cercetat.Nu detin adevarul suprem..dar dragilor pacat ca nu se face un sondaj de opinie printre monahi....viatamultora dintre ei nu e viata..umilinta si smerenia nu inseamna sa taci sa ascunzi ca te violeaza staretul,ca bunul tau coleg de chilie e iubitul episcopului s.s.m.d.p.Am rude care au fost abuzate de stareti la manastiri diferite.Da Anca...staretii aceia cu vorba blanda si mieroasa carora le duci tu in vacante delicatesuri din Franta..ca sunt si ei sarmani...saracii...Uneori apele limpezi sunt tulburi..cu teoria din Pateric stai f.bine,felicitari!Acum coboara un pic pe pamant.
|
urzicutzo.
te rog sa nu cazi si tu in capcana. nu generaliza. n-avem nevoie sa ne distrugem chiar noi ceea ce cauta altii s-o faca. nu te baga in ceva care te depaseste. pentru marii parinti spun ca doar manastirile, prin liturghiile zilnice, ne mai tin pe pamant. si cand se vor inchide manastirile va veni sfarsitul lumii. nu te uita dupa cazuri izolate si in mare parte inventate. chiar daca vin de la surse apropiate. nu inseamna ca sunt de buna credinta. deci nici anca, nici ory, nici tu si nici macar eu nu vom sti pana nu vom trai intr-o manastire ce se intampla acolo. in ciuda a ceea ce povestesc altii. si ma refer la grozaviile de care vorbesti. ar insemna sa-l banuim si pe parintele cleopa de asa ceva. sa nu mai zic de toti sfintii care au fost calugari.
hai sa se inchida topicul acesta pentru ca sunt lucruri care ne depasesc si ne imping la judecata si la smintire.
Doamne ajuta!