:)..poate am fost si eu pe acolo,acum mai ai ceva de zis Rebelule fara cauza?Manastirile se vor inchide nu din cauza mea sau a lui Ory cine suntem noi?se vor inchide..din cauza ca acolo nu mai exista oameni cu adevarata chemare asa ca par.Cleopa(caruia tare mult ii placea sa povesteasca frumos,sa delecteze audienta..aici va asemanati)par.Papacioc,par.Iustin Parvu..acolo de multe ori isi fac cuibul niste imbuibati,parveniti,homosexuali sau heterosexuali cu familii nelegitime cu copii din flori,care numai lui Dumnezeu nu se mai inchina,multi se inchina la maici,altii la taici..se inchina lui Mamona..dar ii ingaduie si pe ei Dumnezeu..asa incat nu-i judec eu dar nici nu sunt de partea lor ...Nu pot sa ma prefac ca realitatea este alta,doar pentru a face parada de c redinta si smerenia mea.. ei fac averi,cumpara terenuri,masini,.se comporta ca niste directori de banca....securisti si masoni cei mai luminati si cu influenta asupra prostimii......si voi imi vindeti mie gogosi...frate daca n-ai facut in viata ta o ciorba nu veni sa-mi spui mie cum se face!
Stii care este fomula de adresare a unui calugar catre staretul sau?Sefu..asta iti spune ceva??!
|