View Single Post
Vechi 30.08.2011, 01:56:08
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Theodor esti jalnic. Eu cand spun ca ateii nu au suflet, ma refer la cel din Facerea 2:7 si nu la altceva. Chiar nu intelegi ?
In acest context, un ateu NU ne poate da lectii de credinta ortodoxa, dar tu se pare ca esti frate cu un "ateu" magistral.
Iar incepi cu insultele. Fraiere, orice fiinta umana are suflet, sau diploma de inginer (?!) e paralela cu logica?! Orice crestin de pe forum, indiferent de confesiune marturiseste universalitatea existentei sufletului. A, ca dupa moarte este judecata, si soarta sufletelor difera, asta e cu totul altceva. Nu stapanesti notiuni elementare de credinta, nu stapanesti notiuni elementare de atitudine umana, in primul rand respect. De ce sa te respect eu, cand tu vii si insulti aruncand cu teorii, care nu au nimic comun cu credinta oricarei confesiuni. Mantuitorul a stat la masa cu vamesi, pacatosi, curve. Adica "ateii" vremii Intruparii Sale. Nu le-a aruncat in fata ca "n-au suflet". Acum cateva pagini erai de acord cu pozitia de bun-simt a colegului meu. Esti incoerent si ilogic. Ce s-a intamplat, te-a spalat popa geocentrist iar pe creierul deja lisencefal de fost locuitor in Regie?

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 30.08.2011 at 01:58:48.