View Single Post
Vechi 30.08.2011, 03:22:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Sunt incercari de la vrasmasul. Ca-l deranjeaza cand postim, cand ne punem in gand sa facem rugaciune...
Sau poate te-ai mandrit un piculet? Eu asa patesc. Azi m-a durut toata ziua capul, de dimineata. S-a asigurat domnul rautatilor ca nici macar pana la 15 sa nu pot posti.
Dar sti ceva? Eu cand vreau sa fac, asa o fapta laudabila si placuta lui Dumnezeu, nu spun nimic la nimeni, nimenus! Tac si fac. Si sa sti ca reusesc! Si daca reusesc sa nici nu ma mandresc... este bine facut. Vrajmasul nu ne poate citi gandurile si chiar daca sta la panda nu afla nimic daca tinem secret intentiile bune.
Sa te ajute Domnul sa poti tine post miercuri si vineri, saptamana asta!
Durerea de cap se datoreaza dependentei de cafea/cofeina.Eu patesc acelasi lucru numai in zilele in care din diverse motive nu beau cafea(zile de post negru sau zile de boala).
Si astazi am patit la fel,numai ca dupa ora3:30...am baut niste lapte de soia,am luat niste aspirine si sunt in drum spre serviciu,Doamne ajuta-mi sa nu-mi fie rau deoarece nu-s deprinsa cu postul negru!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote