rebellu007,ai dreptate,vad lucrurile cu ochii de pamantean pentru ca,din pacate,sunt pamantean.Si este buna ideea de-a fugi la duhovnic,dar ma intreb oare la care sa merg,la cel care m-a tinut cu forta si m-a constrans pentru ca s-a indragostit de mine si nu mai putea de dor si de asuprire fata de mine,sau la cel caruia cand i-am plans pe umar mi-a luat fata si m-a sarutat????...si crede-ma,nu erau nici macar simpli preoti.Sau poate sa alerg la o maicuta stareta,in fata careia cand ai spun cu lacrimi si suferinta ca nu vreau sa merg pe mana diavolului,sa-mi spuna ca;"nu-i pasa pe mana cui ma duc!!!"
Mai lasati-ma in pace cu teoriile,stiu ca nu sunt ei vinovati,si nici macar eu nu sunt vinovata,ci viata si instinctele pe care cu atata incapatanare le renegam,din noi,realitatile care ne acapareaza cu principiile proprii si de necontestat.
Ei sunt tot oameni,si nu trebuie sa ne insele haina pe care,cu o autointitulare ingereasca o poarta,fiindca sunt tot oameni si noi trebuie sa-i percepem ca atare.Cred ca nu ei sunt vinovati ca gresesc,ci noi pentru ca-i percepem ca pe niste sfinti,si astfel cand ne confruntam cu contrariul ne smintim,adica ne alimentam tot dorinta noastra de negare asupra realitatii din viata pe pamant.Fiindca,draga rebelule,suntem doar niste amarati de PAMANTENI,restul sunt doar cuvinte,cuvinte si iar cuvinte!!!
Stiu ce-ai sa raspunzi,ca trebuie sa caut un duhovnic bun fiindca exista,stiu acest lucru,si stiu si ca acei duhovnici care mi-au transmis si aspecte gresite si controversate,sunt la randul lor tot niste duhovnici,relativ buni,nebuna este toata aceasta invalmaseala si joaca de-a viata desavarsita intr-o lume atat de cruda si de potrivnica,intr-un trup atat de asuprit de diversitate si complexitate,in privire,cuget,simtire si fapta.
|