Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 30.08.2011, 10:50:36
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Sa speram. :P

Ma gandeam si eu..

@fallen: Sunt doua Biserici Catolice prin zona mea, in cea in care obisnuiam sa invat religie cand eram mic nu ma mai duc fiindca nu mai cunosc pe nimeni, am pierdut de mult legatura cu cei de acolo. Cat despre cealalta Biserica, am mai fost acolo de cateva ori pana acum si e destul de ok, preotul este acela despre care am mai spus ca incearca sa-i indoctrineze pe elevi insa asta nu ma afecteaza din moment ce eu invat religie la scoala. Insa tot la cea ortodoxa ma simt mai bine (cu toate ca n-am mai fost p-acolo demult). :)

PS: N-am spus despre preoti ca fiind teroristi, ci infecti. :D
"Infecti" e o metafora, poate sa insemne aproape orice ( cu conotatie negativa, desigur), de-asta mi-a permis sa-mi dau cu parerea. "infecti " sunt peste tot, mai ales la noi in tara, din pacate, si numai bunul Dumnezeu te poate feri sa nu dai peste astfel de oameni peste tot unde te duci. Dar cica e bine sa pleci la drum cu o parere buna despre ce s-ar putea intampla, adica de exemplu cand te duci la examen, sau la interviu, sau la doctor, sa nu te gandesti dinainte "o sa dau peste un infect care o sa ma pice" ci sa gandesti "o sa fie bine, o sa fie multumit de mine si o sa-mi dea nota buna, sau o sa ma angajeze, sau doctorul o sa-mi dea un tratament bun, de data asta", etc.

Multa sanatate!

PS : ce e asa nemaiauzit la boala asta a ta? nu poti sa-mi dai detalii ?
Reply With Quote