View Single Post
Vechi 20.08.2007, 21:21:24
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

of, of, dragele mele...
chiar e dureros ceea ce imi spuneti. insa, se pare ca sunt "fericitul castigator" al unui duhovnic adevarat si al unui grup de monahi care lupta cu adevarat pentru sufletul lor. am stat ceva timp in bucuresti si n-am vrut sa ma pronunt cu privire la slujbele si la modul de comportare al mirenilor si a slujitorilor bisericii (si aici ma refer si la paracliser, cantareti etc.). mi-am zis ca poate asa e acolo desi nu era in regula sau cum credeam eu ca e in regula. poate de aceea ma mira de ce vad aici in bucovina ca vin oameni din sud si, de fapt, din mai toata tara. acum pot afirma cu tarie ca la noi e altfel. cel putin la manastirea pe care o frecventez si unde am duhovnic. un colt de rai - sihastria putnei.
incerc sa trec peste tot ce imi spuneti si vreau sa va rog sa nu mai amintiti aceste lucruri decat in fata celor care inteleg asta si nu a celor care se pot sminti usor. ganditi-va la ei si la faptul ca se vor ingrozi si, daca aveau ceva curaj sa mearga sa-si gaseasca un duhovnic, acum s-ar putea sa dea inapoi. pentru sufletele lor si ale voastre implicit, va rog sa discutati lucrurile astea doar intr-un loc privat si unor apropiati care stiu sa se fereasca de ispita.
m-ati lasat masca. cred ca exista asa ceva pentru ca orice e posibil si diavolul nu sta degeaba. dar e vai de capul lor si de cei pe care i-au smintit...
Maica Domnului sa va ocroteasca sub Sfant Acoperamantul Sau.
iertati-ma.
Doamne ajuta!
Reply With Quote