Subiect: Psalmul 50
View Single Post
Vechi 30.08.2011, 13:52:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rumburak Vezi mesajul
Buna ziua.Am citit atatea opinii pro si contra pe acest forum (si pe altele),legat de Psaltire si de Psalmi,ca nu stiu ce sa mai cred ! Am gasit intamplator , a adresa urmatoare :
http://www.crez.ro/rugaciuni-audio_c104_p1_page1.html ,
Psalmul 50 citit de un preot,pe un fond muzical placut.Este pacat sa asculti asa ceva ?
Am mai gasit pe net si Acatiste , sau Paraclise in format audio.Este un pacat sa le asculti sau nu ? Nu am auzit la nici unele rugaciunile incepatoare ; inseamna asta ceva ?
Pot citi oricand,acasa,Paraclisul Maicii Domnului sau imi trbuie binecuvantare ? Pun aceasta intrebare pentru ca rugaciunile incepatoare contin 2 Psalmi,iar rugaciunea in sine contine si un fragment din Evanghelie.Va multumesc pentru timpul acordat.
Doamne ajuta !
Daca puteti lua binecuvantare pentru Paraclis puteti lua ,mai ales daca il cititi cu un scop anume ,nevoie sau necaz.
Multi crestini citesc seara dupa rugaciunile de seara Paraclisul Maicii Domnului pentru evlavia pe care o au la Maica Domnului.
Eu nu sunt de acord cu muzica usoara in biserica ,imi creaza o stare de disconfort ,ceva de genul sectanti.
Reply With Quote