Subiect: Marturii
View Single Post
Vechi 30.08.2011, 18:25:40
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul

As vrea sa stiu parerea voastra, daca am procedat bine pana acum, si cum sa procedez mai departe.
Se cuvine sa profit de procesul surorii mele, de aceasta ocazie ivita prin conflictul existent, si sa imi rezolv problema cu litigiul de munca? (de ajutorul nesperat al avocatei)?
Parerea mea este sa mergeti la duhovnic sa va dea sfat. E o situatie spinoasa si se pot aduce atat argumente pro, cat si contra, alegerii dvs. Ideea e sa nu va para rau mai sfarsit de ce faceti acum. Sa nu ne inhamam la lucruri pe care nu le putem duce. Rezolvati si problema litigiului de munca, mai ales ca avocata s-a oferit, nu ati abordat-o dvs. Dumnezeu da,dar nu baga in traista.

Si bunica mea a fost intr-o situatie cat de cat asemanatoare, preferand sa cedeze surorii sale partea sa de mostenire dintr-o groapa si dintr-un apartament al strabunicii, ca sa aiba liniste si sa isi multumeasca sora. Culmea e ca daca nu era ea sa o avertizeze din timp pe sora ei sa se mute cu maica-sa si sa aiba grija de ea, apartamentul ajungea pe mainile unor profitori straini, iar fie-sa ramanea pe strazi. Fireste, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, drept multumire, aceasta tarand-o pe bunica-mea prin notariate sa ii cedeze si partea ei de mostenire. Si nici atunci sora ei nu a fost multumita si tot ii gasea nod in papura.

Asadar, ganditi-va bine ce faceti si cereti sfatul duhovnicului!