View Single Post
Vechi 30.08.2011, 21:42:39
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zzzzzz Vezi mesajul
Scrie in Biblie ca Hristos a fost si pe pamant si in cer in acelasi timp :

Ioan 3:13 Și nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
Mai adaugati la versetul dvs. si pe cel din Ioan 6:62 "Dar, daca ati vedea pe Fiul omului suindu-se unde era mai inainte?"

si pe cel din Ioan 16:28 "Am iesit de la Tatal si am venit in lume; acum las lumea si ma duc la Tatal"

si altele ca acestea.

Apoi spuneti ce scrie in Biblie. Sau, mai bine, acolo unde nu intelegem, sa tacem. Eu chiar asta fac atunci cand mi se cere sa explic anumite taine ale Dumnezeirii.

Citat:
Scrie in Biblie ca Iisus e Cuvantul lui Dumnezeu si Dumnezeu :
Aceasta este si credinta Mea (conform Bibliei).

Citat:
Scrie in Biblie ca Iisus s-a coborit cu sufletul in locuinta mortilor cand a murit :

1Petru 3:18. Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul,
19. Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare,
Fraza continua cu versetul 20, pe care l-ati uitat. Se vorbeste despre vremea lui Noe. Nu cumva Biblia spune ca Domnul Iisus, S-a coborat in Duhul, "in zilele lui Noe"?

Ce facem? Ciuntim frazele din Biblie ca sa iasa ce ne place noua?

Citat:
Din pacate ca sa fi adventist trebuie sa lepezi o mare parte din Biblie.
Din fericire, ca sa fii adventist trebuie sa iei absolut toata Biblia, de la un capat la celalat. Apoi ai voie sa spui "scrie in Biblie ca..."