Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Domnule Stefan,
Daca doriti sa va mai raspund de acum inainte, va propun sa facem o intelegere. Deschideti va rog un fisier word in care sa treceti cu copy paste ceea ce va raspund iar inainte sa ma intrebati ceva, verificati mai inainte daca nu v-am raspuns deja ca sincer, nu mai am nici un chef sa va repet de n ori aceleasi lucruri spuse si raspuse. Luati postarile din urma, copiati-le toate la un loc asa cum v-am zis si apoi reveniti cu intrebarile. Pentru ca la aceasta am raspuns deja chiar de mai multe ori.
|
Draga mea, uite ce spune Biblia in legatura cu femei preoti (prezbiteri):
""Lui Tit, adevăratul fiu după credința cea de obște: Har, milă și pace, de la Dumnezeu-Tatăl și de la Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul nostru.
Pentru aceasta te-am lăsat în Creta, ca să îndreptezi cele ce mai lipsesc și să așezi preoți prin cetăți, precum ți-am rânduit:
De este cineva fără de prihană, BARBAT al unei femei, având fii credincioși, nu sub învinuire de desfrânare sau neascultători.
Căci se cuvine ca episcopul să fie fără de prihană, ca un iconom al lui Dumnezeu, neîngâmfat, nu grabnic la mânie, nu dat la băutură, pașnic, nepoftitor de câștig""
(Tit 1: 4-7)
"" Se cuvine, dar, ca episcopul să fie fără de prihană, BARBAT al unei singure femei, veghetor, înțelept, cuviincios, iubitor de străini, destoinic să învețe pe alții""
(1 Timotei 3:2)
Draga mea, vorbeste aici de femei? NU! Ce concluzie putem trage de aici? Preotia in Noul Testament era exclusiva barbatilor. Doar nu o sa zici ca aceste epistole ale lui Pavel nu sunt inspirate de Duhul Sfant pentru ca asta ar fi o erezie. Doamne ajuta!