View Single Post
Vechi 31.08.2011, 11:12:17
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Suntem educati intr-un spirit diferit domnule Anastasiu.Noi am fost invatati ca atunci cand criticam ceva sa fim gata,ca niste barbati,sa stam in fata celor ce vor dori sa ne conteste opinia.Chiar si daca suntem considerati pasibili de judecata pentru ,,pentru prostie și lipsă de interes.".Nu cred ca argumentele dvs vizeaza matuirea sufletului meu si oricum v-as fi recomandat sa aveti mai intai grija de a dvs.Veti da socoteala la fel ca si mine si exceptand situtia in care va considerati deja mantuit atunci mai aveti serios de lucru la izbavirea dvs.Si la sinceritate.

Asa-zisa dvs dragoste nu v-a impiedicat in trecut sa criticati un aspect al doctrine calviniste,chiar nu stiti sa o faceti asa cum ar trebui.Atunci nu ati invocat predici in ,,desert" ci ati fost chiar pasional in argumentatie.Problema de nuanta si de despatimire probabil.Nu va amenint cu nimic,onoarea ar fi trebuit sa va traga un semnal de alarma dar cred ca a facut diabet de atata dragoste,cu privire la a carei sinceritate am seriose si legitime dubii.

Si mai ciudat,desi eu ar trebui sa nu citez din vechi scrieri,si ar trebui sa spun doar ,,din inima"ceea ce cred dvs in schimb va puteti ajuta de Scriptura.Sa stau cat mai aproape de dvs ca sa tintiti mai bine sau sa trag eu primul si in sus?Daca imi ingaduiti macar un zambet ironic atunci cu siguranta ca voi face in asa fel incat sa ratez tinta.Sa-i calci unuia in picioare credinta si apoi sa-l chemi la agapa de cuvinte seamana cu un asasinat unde asasinul scrie versuri de dragoste la capatiul mortului.Frumos dar de atata ras se zbate ipocrizia-n chinuri.Citatele biblice date de dvs le-as fi comentat cu mare interes in acel dialog clarificator tinand cont de faptul ca invocati ruperea din context.Anuntati-ma daca se schimba situatia.

Va las o scena istorica dintr-un film.Sunt convins ca veti sesiza mesajul din ea.Sunt dezamagit,asa ceva este lipsit de onoare.Poate aici a murit definitiv.La noi nu.Puteti invoca ce doriti.Pentru comportamentul dvs noi avem o singura denumire.Da domnule Anastasiu,va consider public un las.
Perfect de acord, frate!!!
Reply With Quote