View Single Post
Vechi 21.08.2007, 08:04:31
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Este poate si o frica a unui nou inceput, a unui drum necunoscut, a drumului spre pocainta. Mai este frica de a nu reusi sa te adaptezi si sa faci fata noului drum, care nu este usor de parcurs. Dar atunci cand ceea ce iti doresti sa realizezi, pui dragoste, multa dragoste, nimic nu-ti mai sta in cale si acea frica de inceput, dispare incet, incet, in locul ei venind rodul implinirii , satisfactia victoriei cu tine insuti. Incepem sa avem alte repere , iar cele din trecutul nostru, devin ridicole si fara de folos. Ma uit in urma si ma minunez de multe ori de schimbarea produsa cu mine insumi dandu-mi seama cati ani am irosit cu lucruri inutile si fara de folos, cat de cramponat eram de cele materiale. Poate si sant sigur ca nu sant nici la jumatatea drumului pe care mi l-am propus. Probabil si mai mult ca sigur la varsta care sant, nu voi reusi sa parcurg tot drumul, dar . . . .De asta imi este frica cel mai mult.
Reply With Quote