Citat:
În prealabil postat de grasu77
Domnul Iisus Hristos este primul inviat din morti, adica este cel mai de seama inviat din morti. Nu are rost sa umblati cu alte speculatii, ca ajungeti la aberatii ca cea de mai jos.Si ceilalti inviati cum au fost? Spre exemplu, Lazar (din Betania) a inviat fara un ochi sau fara o unghie la piciorul drept?
|
Amuzant aceste doua citari care arata cat de rataciti sunt acesti doi incapatanati! Osutafaraunu repet intrebarea: cum a inviat Iisus daca nu stia de el ? Sa revenim la Gras77. Cel mai de seama inviat din morti inseamna pentru acest adventist primul inviat. Hahahahahahaha... Totusi sa vedem daca sunt diferente.Biserica ortodoxa invata si nt la fel ca Iisus este primul inviat din morti. Dar acest lucru pentru adventistul numarul 2 nu inseamna nimic. Iisus poate muri deci iarasi asa cum au fost si altii inviati exemplu Lazar? Sau Lazar nu a mai murit? Sau Lazar a trecut prin incaperi cu corpul fizic asa cum a facut-o Iisus? Apoi draga adventule care ti-am demonstrat de n ori ca nu ai nici o treaba (cred ca iti stiu mai bine dogma ta) daca tot zici ca biblia e perfecta cum vezi aceea perfectiune in ea daca ea este putin confuza? Cum? Pai ti-am mai zis. De ce spune Iisus talharului , astazi? Nu putea sa-i spuna simplu ca sa nu mai fie confuzie: domnu-le la trambita de apoi vei auzi glasul te vei scula si eu te voi pune in rai...