31.08.2011, 16:41:00
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 15.07.2011
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cz4000
V-am pus o serie de intrebari. Refuzati sa raspundeti si, mai mult, continuati sa emiteti judecati absolut nefondate cu privire la mine. V-am aratat clar pe ce imi bazez afirmatiile si v-am demonstrat ca nici modul de exprimare (desi, as zice, il percepeti exagerat, fara a intelege ca sint nevoit sa ma folosesc de dialog pentru a-mi prezenta ideile, care, inevitabil, stirneste emotii si conflicte dat fiind continutul care pune in discutie credinta omului) nu contravine nici Scripturii, nici invataturii sfintilor. In ciuda acestui fapt insistati sa ma catalogati in fel si chip de parca amnezia pe care vi-o impuneti cu privire la cei aproape 400 de ani de istorie a Bisericii si la parti importante ale Sfintei Traditii va confera oarecum autoritate morala asupra mea. Sincer sa fiu situatia mi se pare de-a dreptul caraghioasa!
Eu sint doar un ticalos care isi duce viata pe acest pamint (departe de ceea ce se vrea a fi un sfint) si ceea ce spun ca si de la un astfel trebuie primit. Daca nu vreti sa dialogati cu mine pentru ca “despre canoane si sinoade” discutati, probabil, numai cu sfintii, foarte bine, dar va rog sa incetati sa mai imi tineti prelegeri cu privire la intelepciune, dragoste, mila si blindete pentru ca atita timp cit nu imi demonstrati ca gresesc, refuz sa va accept orice fel de ascendent moral, ca sa nu mai spun ca procedind in acest mod, nu ma pot impiedeca sa vad in dumneavoastra decit intruchiparea perfecta a fariseismului.
|
Trebuie sa intelegi ca semnificatiile crestinismului sunt: iubirea, morala, bunatatea.
|