Citat:
Īn prealabil postat de fallen
Si cu excitarea e la fel, totul e sa nu ai niste pantaloni foarte subtiri sau sa fii, Doamne iarta-ma, intr-un loc de inchinare, cum se spune in popor. Si, cum am mai spus de m-am plictisit, conteaza urmarea, si anume daca trece de la sine sau te tine pana ai dureri. La fel cum un vant poate sa fie doar atat sau sa urmeze o "furtuna", eventual cu precipitatii mixte.
Iar despre gust, cel putin, se pare ca la toti ne place, ca altfel nu ne-a simti asa bine dupa ce il "consumam"; si daca nu ne place gustul, ne plac rezultatele. Ba mai mult, ne place si cand ii vedem si auzim pe altii facand-o, ca ltfel n-ar mai face-o.
|
Frate Fallen, esti extraordinar! Credeam ca o sa ma sufoc de atata ras! Am o idee, care imi trage pocneli in cap de la inceputul curbelor de sacrificiu: sa facem niste abtibilduri, cu chipurile celor mentionati de mine si ai altora de felul lor, si sa infrumusetam acel loc din casa "destinat solitudinii temporare/cu portelan alb si apa curgatoare"...Ceva imi spune ca, prin magie alba de tip simpatic, cei doi vor deveni in scurt timp obezi...