View Single Post
Vechi 21.08.2007, 10:55:38
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
..si eu as vrea sa nu se mai auda despre astfel de fapte..e ingrozitor,ma bucur ca intelegi..nu cred ca se smintesc asa usor cei care stiu despre dreapta credinta.Eu as vrea sa nu mai imi dati ocazia sa povestesc nimic legat de subiectul asta.Nici eu nu povestesc cu placere....sper in schimabarea regulilor ..sa vina un patriarh caruia sa-i pese,sa fie informat corect sa ia masuri severe,sa curete ograda lui Dumnezeu.
Ba chiar se smintesc ,chiar daca esti credincios, aceste mizerii chiar daca nu sunt adevarate iti lasa un gust amar.
Iar cei care sunt mai putin tari in credinta si ar putea avansa duhovniceste nu cred ca ar mai face-o.
Era bine ca aceste intamplari ,adevarate sau nu , sa nu fie dezvaluite.
Cu ce ganduri mai merge acum cineva la o manastire?
Sa zicem ca merita pentru minunatele slujbe de acolo.
Cum poate un calugar care se roaga permanent sa faca asa ceva? Rugaciunea ,asa cum spunea parintele Cleopa ,caruia nu ii placea sa vorbeasca frumos ,ci care spunea lucruri din care toti avem ceva de invatat,este cea mai buna fapta a omului si roadele ei sunt minunate .
Citeste predica despre rugaciune a par.Cleopa la man.Grigoriu(muntele Athos) si care a fost publicata in Grecia si vei vedea ca omul care se roaga continuu nu are cum sa fie asa cum ai descris.
Sa fie astea niste exceptii ,daca e adevarat.
Reply With Quote