View Single Post
Vechi 31.08.2011, 20:17:20
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

:)) cedryk asta s-a lovit la cap cred de s-a apucat de de-astea. Sau doar ca sa atraga atentia... si de ar avea intentii bune, nu-i tocmai cel mai nimerit mod de a transmite toate astea... parerea mea. Si-n plus, e nasol sa transmiti mesaje despre Dumnezeu si sa dai exemple din Biblie vorbind VULGAR. Se impleteste mesajul cu vulgaritatea in mintea celui ce asculta, alterand mesajul si scopul lui. Parerea mea...

P.S.-eu ascult muzica clasica(moderna),muzica baroc (cel mai mult) si muzica bisericeasca/bizantina.

Dar decat hip hop, daca n-as avea alta alternativa, sigur as prefera nu numai Dan Balan sau Inna, as fi in stare sa ascult si manele, scuza-ma dar mai bine aud "of viata mea, of inima mea, ma scald in bani ca-s piscina, nevasta-mea-i nebuna, suntem 2 briliante, vreau sa-mi impart viatza cu tine,tu romanca eu tigan, vagabontul vietii mele, buzele tale doua petale, nu vreau banii tai nu sunt pe interes",etc.decat sa aud injuraturi de partile anatomice si alte chestii "secundare,perisabile" pe un ritm din care transpare rebeliune si ura.
Reply With Quote