View Single Post
Vechi 31.08.2011, 21:37:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Post Pe bune?

Citat:
În prealabil postat de laviniu Vezi mesajul
Exista o vorba care nu este deplasata: spune-mi ce muzica asculti, ca sa iti spun ce fel de om esti ! Numai bine!
In parte.Omul e o fiinta complexa,nu poti judeca doar fiindca ii place un anumit fel de muzica.Uite imi place in acelsai timp:rap(nu ma sfiesc sa spun ca am ascultat si imi place Eminem),two steps from hell in special albumul all drones go to hell(stiu dupa nume suna a trupa de ,,metal d-ala nesimtit'' cum se zice la mine in cartier,dar e de fapt muzica instrumentala mai mult,de trailer ex. ziceti voi ca asta nu e frumos : http://www.youtube.com/watch?v=4a-jG...elated),lonely island(ma rog nu e chiar muzica,e parodie pe multe teme pusa pe muzica), dar si muzica clasica si jazz.ce poti deduce din asta.Pe de alta parte stiu ca multi dintre voi va dati niste fini ascultatori care numai muzica bisericeasca si clasica bagati(la fel ca la threadul despre carti,in care voi toti erati mari devoratori de carti crestine),dar nu uitati ca hip-hopul si rapul e un gen muzical in sine,cu foarte multe curente si compozitori .

Ps:Ai dreptate WhiteChakra,mare problema acum nu e rapul,ci onania aia muzicala facuta de Inna,Balan si alti ,,artisti''.ca Parazitii asculti voluntar daca asculti,dar porcarie d-aia sinistra aud peste tot la radio,in magazine,la strand,oriunde.Bine,bine,viata de dupa blocurile gri si chestii,dar cu promovarea vietii si mentalitaii hipsteresti,de club,(ca numai make me high,tequille,si sexy girl aud) nu se gandeste nimeni?