View Single Post
Vechi 21.08.2007, 11:19:46
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
..si eu as vrea sa nu se mai auda despre astfel de fapte..e ingrozitor,ma bucur ca intelegi..nu cred ca se smintesc asa usor cei care stiu despre dreapta credinta.Eu as vrea sa nu mai imi dati ocazia sa povestesc nimic legat de subiectul asta.Nici eu nu povestesc cu placere....sper in schimabarea regulilor ..sa vina un patriarh caruia sa-i pese,sa fie informat corect sa ia masuri severe,sa curete ograda lui Dumnezeu.
Si te sfatuiesc ,ca ceea ce ai spus defaimator despre calugari si manastiri ,sa alergi la duhovnic si sa-i spui ,cu multa parere de rau.
Asta pentru salvarea sufletului tau.
E bine ca noi sa nu dezvaluim faptele rele ale semenilor nostri ,chiar daca am vazut ceva rau sa nu spunem ,mai mult , ce am auzit de rau sa nu spunem la nimeni .
La a doua venire a Mantuitorului vom da seama si de ce am scris si prin scrierile noastre am smintit pe cei din jur.
E bine ca pe forum sa nu ne aflam in treaba cu discutii care nu aduc nimic bun .Aceste discutii trebuie sa fie ziditoare pentru suflet ,si cand scriem ceva sa gandim inainte.
Reply With Quote