Citat:
În prealabil postat de ancah
melbrock37: multumesc pentru explicatii. Nu am desprins din cele scrise, daca ai frecventat acel templu sau povestesti doar din cultura generala.
Toata lumea care a fost la Arad era ca vrajita. O cunostinta mi-a dat sa ascult o caseta audio cu Doamna Desanka si am ascultat-o cu atentie si cu mare grija, caci eu stiam cum e cu lucrul pe subconstient. Am retinut ca Doamna Sublinia foarte tare ca le va lipsi celor care o cunosc atunci cand nu va fi. Creea dependenta. Nu este deci de mirare, ca oamenii o "iubeau". Intrebarea e : voit sau nu?
|
Nu toata lumea ,draga mea.(vrajita).
Cine cunoaste modurile de functionare a subconstientului uman- stie intotdeauna ce face,cand face ceva.Esti informata,deci nu-i nevoie sa intru in detalii.
Vei gasi multe indicii care sustin teza ca stia exact ce face.
Ce influenta a avut asupra oamenilor o arata nu atat scrierile ei,sau scrisorile bolnavilor ci uita-te in poze- fetele oamenilor care sunt in preajma ei- sunt transfigurate.
Exista o limita,insa,dupa care aceste lucruri devin f periculoase.Ajunge sa te uiti la un om care frecventeaza aceste lucruri si vei vedea cum il transforma?Ce face din personalitatea lui?Cat mai e de liber?
Personal nu sunt interesata de nici un fel de dogmatica-ca si tine vad cand ceva incepe sa devina periculos.
In rest valabil ce am spus inainte.
Te salut